Realestate

2 hállószobás, étkezős családi ház eladó

5200 Törökszentmiklós

Kellemes környezetben, kényelmes terek, modern berendezések, családias otthon

20 000 000 HUF

3 hállószobás, étkezős, 2 fürdőszobás családi ház eladó

5000 Szolnok

Kényelem és tágas terek a család valamennyi tagjának.

15 000 000 HUF

2 hállószobás, étkezős és apartman ház eladó

5200 Törökszentmiklós

Jól megközelíthető, kellemes környezet

7 000 000 HUF

Nagy alapterülető 3 szobás családi ház

5000 Szolnok

Többgenerációs kialakítás

12 000 000 HUF

Hálószoba, 2 gyerekszoba parkosított kertes csládi ház

5310 Fegyvernek

CSOK-nak ideális

8 000 000 HUF
A teljes lista ...

Kiemelt ajánlatok

Rólunk

A NEXUS Bt. egy 25 éves múltra visszatekintő vállalkozás. Stabilitását ügyfeleivel kialakított partneri viszonyának, illetve azon sokrétű tevékenységeknek köszönheti, amelyekkel kiszolgálja igényeiket.

Ma a profilunk az Informatika területére, Ingatlanközvetítésre és Pénzügyi tanácsadásra terjed ki.

Az Informatika területén az ügyfeleink elvárásainak megfelelő egyedi szoftverekre specializálódtunk. Elsősorban készletnyilvántartó-, számlázó- és CRM rendszerek sorolhatók ide, de megtalálhatóak WEB alapú szoftvereink is, mint a webáruház.

Az Ingatlanközvetítés és Pénzügyi tanácsadás esetében újépítésű és használt ingatlanok közvetítése Törökszentmiklós és környékén. Fonos, hogy az aladó ingatlanokat, családi házakat egyedileg kezeljük, így teljes körű ügyintézés, továbbá az ezekhez kapcsolódó hitelközvetítés ügyfélres szabott. Portfóliónk része még a személyi és vállalkozói hitelek ügyintézése, és a Biztosításközvetítés.

Tudj meg többet

Szolgáltatásaink

Hitelközvetítés

London

London Anglia fővárosa. Ez az Egyesült Királyság legnépesebb városa, több mint 13 millió lakosú nagyvárosi területtel.

A Thames folyó partján áll London két évezred óta ez jelentős település, története visszavezette a rómaiak alapítását, akik Londiniumnak neveztek.

Értékmeghatározás

Minden tejtermelő tehenészet számára komoly szakmai kihívás a nyári időszakban tartástechnológia biztosítása.

A gazdasági eredményeket, az egész ezt követő időszakra képesek befolyásolni a nyár kedvező és kedvezőtlen hatásai.

A nyári időszak kedvezőtlen hatásainak a kivédéséhez kívánok egy kis segítséget nyújtani.

4 rá tíz percet és olvassa el ventilátor és termékajánlatunkat, valamint Elek Péter tanulmányát!

Biztos vagyok benne, hogy ez a tíz perc sokszorosan meg fog térülni Önnek.

Lakberendezés

Szénakészítés, zöldlucernaliszt készítés, az erjesztéses tartósítási - silózási - módok: a szilázs és a fonnyasztott szilázs /szenázs/ készítése. A tartósítási módok közül legelterjedtebb a széna készítés. A szénakészítés korszerű módszereivel jó minőségű - fehérjében és karotinban gazdag - széna készíthetô a lucernából. Az erjesztéses tartósítás jelentősége is igen nagy, hiszen a lucernaszilázs és különösen a szenázs készítéssel - a fonnyasztott lucerna silózásával - olcsó és értékes tömegtakarmány állítható elő a szarvasmarhák takarmányozására.

Biztosítás

Rendre-vágás - szőnyeg vagy szűkített rendre-vágás - fukaszával, vagy önjáró szársértős rendrevágó gépekkel. A rendre vágott lucernát - az időjárástól függően - forgatni kell. A forgatás és a szálastakarmányok szellőztetése rendsodróval és rendterítő gépekkel végezhető. A korszerű szénakészítési módok esetén - a levélpergés elkerülése és a jó minőség biztosítása végett - a szőnyegrendre kaszált szénát kb. 60 százalékos nedvesség-tartalomnál rendsodrózni kell, vágott lucerna esetén - ha nem kellett a rendet szétteríteni - nincs szükség rendrakásra. A rendsodrozott vagy rendrerakott széna a kívánt nedvességtartalomnál - a renden szárított szénánál kb. 2 százalékos, a szellőztetéses szénakészítésnél pedig 40-50 százalékos víztartalom - rendfelszedő kocsival szedhető fel és szállítható be a tárolóhelyre és a szárító berendezésekre. A bálázásos szénakészítésnél pedig rendfelszedő bálázóval és bálafelszedő-rendező kocsival, majd a bála méretétől függő rakfelületű pótkocsival szállítható be a széna. A lucernaliszt és a silózással tartósított lucerna betakarítási menete azonos, amely lehet egy- vagy kétmenetes. Ha lucernaliszt készítéshez egy menetben takarítjuk be a lucernát, valamivel jobb lesz a minősége, de lényegesen nagyobbak lesznek a szárítási költségek.